HVD workshops

In de week van de Haagse Vrouwendagen krijgen creatieve vrouwen in Haagse Hout een podium. Vrouwen vertellen over hun passie, inspiratie en hoe ze hun talenten inzetten voor een betere leefomgeving. Podium NOORD wil daarmee vrouwen die zich normaal gesproken in verschillende werelden bewegen, met elkaar in contact brengen en de onderlinge verbondenheid versterken.

WORKSHOP KOKEN

Lily neemt je mee naar haar wereldkeuken in het wijkcentrum van Mariahoeve. In de workshop legt ze uit hoe je dé Filipijnse dessert bilo bilo maakt. Bilo bilo is gemaakt van kleine kleverige kleefrijstballetjes in kokosmelk, water en suiker. Vervolgens worden de jackfruit, saba-bananen, verschillende knollen en tapioca parels toegevoegd. Lily komt uit Haagse Hout en is één van de vrijwilligers van Lichtpuntjes van Mariahoeve, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare jongeren en ouderen.

* De video gaat live op 2 maart 2021 om 15:30 uur op ons YouTube kanaal en is gratis te bekijken via de onderstaande knop.


WORKSHOP DANS

In 2013 richt Narelle Thomas D-Ent Dance & Entertainment op om haar passie voor dans en entertainment te delen. Speciaal voor de Haagse Vrouwendagen geeft ze een workshop feminin dans waarin ze je leert om bewust te worden van je eigen lichaam, zelfverzekerd te zijn, maar ook om de minder sterke kanten te omarmen. Haal de innerlijke-diva in je naar boven en doe mee! 

* De video gaat live op 3 maart 2021 om 15:30 uur op ons YouTube kanaal en is gratis te bekijken via de onderstaande knop.


WORKSHOP LIPPENBALSEM

Maak van natuurlijke producten een lippenbalsem. Door het gebruik van natuurlijke producten blijven je lippen mooi, gezond en beschermd. De workshop wordt gegeven door Marjan van Looije van van de Tuinen van Mariahoeve en wijkbewoonster en vriendin Anja.

* De video gaat live op 4 maart 2021 om 15:30 uur op ons YouTube kanaal en is gratis te bekijken via de onderstaande knop.


WORKSHOP MAKE-UP ART

Wil je eruit zien als een natural beauty? Bij deze workshop leert make-up artist Claudia Noordzee je om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen. Je gaat aan de slag met de volgende onderdelen: reinigen, hydrateren en beschermen van de huid, primer, foundation, oogschaduw, lippen, concealer en afpoederen.

* De video gaat live op 5 maart 2021 om 15:30 uur op ons YouTube kanaal en is gratis te bekijken via de onderstaande knop.