Podium NOORD krijgt positief advies

Wij zijn erg blij en trots om mee te kunnen delen dat het plan dat wij met Podium NOORD hebben ingediend voor de open call Cultuuranker Haagse Hout door de adviescommissie positief is beoordeeld!

De commissie is zeer te spreken over onze ambitie en visie op het cultuurankerschap in Haagse Hout. Zij is gecharmeerd van het samengaan van Diamant Theater en KunstPost in Podium NOORD, onder het motto ‘1 plus 1 is 3’. Volgens de Commissie getuigt de aanvraag van ‘elan, inlevingsvermogen en kennis van het stadsdeel Haagse Hout.’

Daar zijn wij natuurlijk superblij mee!

Het College van B&W neemt op 8 december een definitief besluit over het advies van de commissie. Hierna hebben wij groen licht om te kunnen starten met de plannen voor de komende jaren, om prachtige projecten en programma’s te realiseren en stap voor stap de Cultuurankerfunctie van Haagse Hout tot bloei te brengen.

Veel dank aan al onze partners, stakeholders en achterban, medewerkers en vrijwilligers voor hun inzet en steun. SAMEN gaan we het culturele hart van Haagse Hout passievol laten kloppen!