Podium NOORD zoekt cultuurzoekers!

Voor een project genaamd ‘cultuurzoekers’ zijn we op zoek naar bewoners uit het Haagse Hout die namens Podium NOORD (kosteloos) dit jaar een aantal voorstellingen willen bezoeken. Het gaat om programma’s bij zowel Podium NOORD als bij verschillende andere cultuurinstellingen. We vragen hiervoor uw bevindingen en feedback. Deze vormen voor ons een belangrijk klankbord bij het maken van een passende invulling van de programmering van uw eigen cultuuranker.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Onze missie:
Podium NOORD gelooft in de bindende, helende en grensverleggende kracht van kunst en cultuur. Zij zet kunst en cultuur in voor impact en empowerment en geeft kunst en cultuur een plek in het dagelijkse leven van bewoners van stadsdeel Haagse Hout.

Onze visie:
Podium NOORD werkt bottom-up; zij betrekt en verbindt uiteenlopende (sociaal) culturele groepen en initiatieven in Haagse Hout en streeft daarbij naar de hoogst haalbare kwaliteit. Podium NOORD bevordert kunst- en cultuurbewustzijn ten behoeve van een bloeiend kunst- en cultuurklimaat in Haagse Hout, waarin cultuurparticipatie een belangrijke bijdrage levert aan de sociale cohesie in het stadsdeel en aan het algehele welbevinden en de gezondheid van bewoners.

Kan u zich hierin vinden en wilt u ons graag helpen door middel van uw input? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] .

Hopelijk tot snel!

kunst · cultuur · community