Drie inspiratie-bijeenkomsten voor creatieve makers en organisaties in het Haagse Hout!

In april zijn er 3 mooie en inspirerende gratis bijeenkomsten voor creatieve makers & organisaties van het Haagse Hout in de Cultuurwerkplaats van Podium NOORD, Ametisthorst 425.

Do. 11 april, 19.00-21.30 u. PEP-up 1818 in Den Haag | Haagse Hout

Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project of over het opzetten van een stichting of vereniging? Kom op deze donderdagavond naar het programma PEP-up 1818 in Haagse Hout. Adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Haagse Hout, CultuurSchakel, Fonds 1818 en andere fondsen graag met je in gesprek. Reserveren kan hier.

+++

Wo. 24 april, 18.00- 21.30 u. Feestelijke aftrap Cultuurwerkplaats, een project van Podium NOORD

Heb je een idee om samen met andere wijkbewoners kunst en cultuuractiviteiten in jouw wijk of buurt te organiseren en wil je hier met anderen over brainstormen of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de Cultuurwerkplaats van Podium NOORD iets voor jou!  

Podium NOORD stimuleert heel graag dit meedenken en meedoen en organiseert vanaf april maandelijkse inspiratie en doen-bijeenkomsten onder de noemer Cultuurwerkplaats. Opgeven: stuur een email naar [email protected]

+++

Do. 25 april: 14.00-16.00 u. Kansrijk opgroeien in het Haagse Hout, bijeenkomst van Cultuurschakel i.s.w. Podium NOORD

Voor iedereen die zich bezig houdt met het bevorderen van de creativiteit van kinderen!

Leren gebeurt niet alleen onder schooltijd, ook in de vrije tijd leren kinderen over zichzelf en de wereld om zich heen. Daarom is het belangrijk dat kinderen in hun eigen wijk verschillende plekken hebben om elkaar te ontmoeten, dingen te ontdekken en te doen.

Deze bijeenkomst belooft een boeiende verkenning te worden naar de kracht van kunst, goede samenwerkingen in de wijk en het belang van de stem van kinderen in hun eigen ontwikkeling. Opgeven kan hier

kunst · cultuur · community