Power Stage

Power stage is hét culturele podium voor creatieve vrouwen uit Haagse Hout. Inspirerende vrouwen uit Haagse Hout vertellen over hun passie, inspiratie en hoe ze hun talenten inzetten voor een betere leefomgeving. Daarmee wil Podium NOORD vrouwen, die zich normaal gesproken in verschillende werelden bewegen, met elkaar in contact brengen en hun onderlinge verbondenheid versterken.

Benieuwd naar de vorige edities of inschrijven voor een editie? Ga naar Power Stage


Taal Challenge

Taal is een bewegelijk en geeft jongeren de mogelijkheid om zichzelf te uiten. Zij kunnen taal op diverse manieren inzetten om hun gevoelens, ideeën, verhalen en gedachtes te delen. Ondertussen leven we al meer dan één jaar in een nieuwe realiteit waarin de leefwereld van jongeren drastisch is veranderd. Hoe kijken de jongeren hiertegen aan, wat heeft dit jaar voor hen teweeggebracht en welk invloed heeft het gehad om hun leefwereld.

Podium NOORD ontwikkelde het programma: ‘Taal Challenge’. Leerlingen van het Diamant College volgden diverse workshops jongeren om hun verhaal over het afgelopen jaar te vertellen. Ze gingen aan de slag met rap, korte verhalen, spoken word, storytelling met beeld (vlog), graffity, stand-up comedy en dans.

De Taal Challenge’ op jouw school?
Mail voor meer informatie naar [email protected].

kunst · cultuur · community